Leveranspolicy

Info Covid-19 : Vår logistikcentral säkerställer leveranserna. Hygienåtgärder har vidtagits under flera veckor för att skydda din hälsa, i enlighet med WHO:s och regeringens rekommendationer.

Leveranstiderna förlängs till 15 dagar för att respektera de hygienåtgärder som regeringen har infört i vårt logistikcenter. Dessa förseningar hänger också samman med den minskade personalstyrkan inom leveranstjänsterna eller på fältet. Vi ber om ursäkt för denna olägenhet.

Information om kundservice: Vårt team svarar på alla dina frågor inom 24-48 timmar.VAR LEVERERAR VI?
Leverans är möjlig överallt i världen. Säker hemleverans var som helst i världen.
Hur mycket kostar leveransen?
Leveranskostnaderna varierar från land till land och beroende på vilken typ av leverans du väljer. Till exempel är leveransen gratis i Frankrike och i vissa länder. Meddelandet "Gratis leverans" visas tydligt när leveransen är gratis. Om leveransen är betald visas och definieras priserna tydligt.
Tullavgifter
Beroende på var du är bosatt, och främst i DOM TOM, Andorra och Monaco, kan tullkostnader krävas av ditt leveransföretag och är inte på något sätt beroende av vår vilja.


YTTERLIGARE AVGIFTER VID BESTÄLLNINGEN
Vissa banker tar ut extra avgifter för dina online-köp. Dessa avgifter kan variera från några cent till 5 euro och är proportionella mot beloppet för din beställning och ligger utanför vår kontroll. När du gör en beställning på vår webbplats får vi endast det belopp som anges vid betalningstillfället. Om du märker en extra avgift för ditt köp på vår webbplats, kontakta din bank. I vissa fall är det möjligt att få pengarna tillbaka. Detta fall är sällsynt och inträffar i ungefär 2 % av beställningarna.


UTBYTEN OCH ÅTERKALLELSER.
Om varan inte passar dig har du en ångerrätt på 15 dagar från mottagandet av paketet. Observera att returkostnaderna är på din bekostnad. Om detta är fallet måste du kontakta oss på följande adress: contact@best-puzzle.com. Om din vara däremot har ett tillverkningsfel eller ett fel som inte beror på missbruk, byter vi ut den. Du har 15 dagar på dig att kontakta oss efter att du har fått din artikel.